Ben je zwanger, wil je graag fit je zwangerschap in of wil je weer rustig opstarten met sporten na je zwangerschap? Doe dan mee met de lessen ‘Fit rond je zwangerschap’.

Je kunt op elke gewenst moment instromen.

Wat kun je verwachten van deze lessen:

  • Onderhouden van de conditie door o.a. verschillende wandeltempo’s en cardio oefeningen aangepast aan ieders belastbaarheid.
  • Spierversterkende oefeningen ter ondersteuning van de zwangerschap of om weer op de bouwen na de bevalling.
  • Zoals past bij de visie van At Move 4 Life sporten we vooral buiten, gezond voor jou en je kindje! Rond mijn thuishonk, het honkbalveld of een andere mooie locatie. Maar er zal ook afgewisseld worden met af en toe een (deel van een) les binnen in sporthal Zeewolderhoek.
  • De lessen staan vooral in het teken van bewegen, maar ook van ontspanning, plezier en contact met andere zwangere vrouwen of kersverse moeders!
  • Ik werk samen met andere specialisten, zoals een bekkenfysiotherapeut en osteopaat, waardoor er korte lijntjes zijn als het belangrijk is dat er een andere specialist meekijkt of advies geeft.

In de nabije toekomst zal er ook de mogelijkheid geboden worden om bijv. een les yoga, te volgen, meer te leren rondom ontspanningstechnieken en een informatieve bijeenkomst rondom jouw lijf tijdens de zwangerschap. i.s.m. mijn samenwerkingspartners.

De lessen vinden plaats op de vrijdagochtend van 10:30 – 11:30 u. Het tijdstip kan 15 minuten naar voren of naar achter geschoven worden afhankelijk van de locatie waar we die dag sporten. en in overleg met de groep.