Kom in beweging voor het leven, voor jouw leven! Maak kennis met ons en laat je inspireren tijdens onze inspiratiedagen. Ons doel is om jou inzichten op te laten doen, zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging kunt komen.

Wat mag je verwachten van een inspiratiedag van At Move 4 Life?

  • Inspirerende workshops op het gebied van bewegen, voeding, coaching, ontspanning en mindfulness.
  • Geheel verzorgde dag (inclusief eten en drinken) op een mooie locatie in de natuur.
  • Ontmoeting.
  • Tijd en aandacht voor jou persoonlijk.

Mindfulness en ontspanning:

Purusha verzorgt op de inspiratiedagen de mindfulness wandelingen. Deze wandeling zit boordevol aandacht voor jezelf en zal je laten kennismaken met de kracht van acceptatie op je hele systeem. Je hoofd voelt leger en je zult het gevoel hebben meer in je lichaam te zitten.
Mindfulness is  volledig en zonder oordelen aanwezig zijn in het moment met dat wat er is in jou en om je heen. Yoga oefeningen, meditaties en bewustwordingsoefeningen zijn naast het heerlijk in beweging zijn tijdens het wandelen  onderdeel van het moment. De ademhaling is de rode draad door de wandeling heen om jouw het contact te laten maken met jezelf en je belevingen.

Een gezellige wandeling met elkaar maar absoluut voor jezelf. De groepsdynamiek zal stimulerend werken en de nodige humor zal niet ontbreken. Sterker nog, humor maakt het leven lichter en leuker en het zorgt ervoor dat we onszelf niet zo serieus nemen in wat we allemaal denken.

Purusha is een praktijk voor bewustwording. Het aanbod van lichaamsgerichte therapie, holistische massage en meditaties helpen meer te verbinden met jouw lijf en kern. Beter te leren voelen, zelfkennis te vergaren en meer rust en ruimte te vinden in het leven.  Er wordt klachtgericht of preventief gewerkt.  Mindful yoga en pilates worden in groepslessen aangeboden.

Coaching:

In ongeveer drie kwartier laat Manny je kennismaken met een krachtige methode: de Shiftmethode. De Shiftmethode richt zich op het verschuiven van perspectief. Het gaat dan om een andere manier van kijken naar jezelf en de dingen die je overkomen. Je gaat bijvoorbeeld ervaren dat de manier waarop jij over een situatie denkt meer invloed op je heeft dan de situatie zelf. Door anders te denken en te kijken, bevrijd je jezelf van veel ballast.

Door het toepassen van de methode ontstaat er meer ruimte, rust en vrijheid in je leven. Hierdoor kan zelfexpressie toenemen en kun jij je kwaliteiten en talenten makkelijker ontwikkelen. Het centrale instrument van de Shiftmethode is de Meesterschapsschaal. Aan de hand van deze schaal krijg je inzicht in de basisprincipes van de Shiftmethode. Met deze methode in je bagage staat niets je meer in de weg om het leven ten volle te ervaren. Manny heeft sinds begin 2015 een eigen coachpraktijk. Daarnaast is zij auteur en shifttrainer.

Voeding:

Als Gewichtsconsulent krijg ik regelmatig de vraag waarom we koolhydraten moeten eten, dit zijn toch de dikmakers? Kunnen we de koolhydraten niet helemaal schrappen uit ons menu? En moet mijn dagmenu echt voor het grootste gedeelte uit koolhydraten bestaan? Tijdens de inspiratiedag neemt Lisette je mee in de wereld van de koolhydraten en etiketten. Welke koolhydraten zijn er eigenlijk? Welke zou je juist méér moeten eten en welke kan je beter laten staan? 

Na deze workshop weet jij wat koolhydraten doen voor jouw gezondheid en weet je welke keuzes je kunt maken!

De keuze is reuze en verleidingen liggen op de loer. Bij het maken van keuzes kunnen we gelukkig vertrouwen op de verpakking waarop staat dat een product enorm “healthy” is! Of toch niet helemaal…. Wist je dat de voorkant van een verpakking vooral bedoeld is om jou te verleiden? De commerciële belangen gaan ver. 

Tijdens de inspiratiedag krijg je diverse tips en handvatten om niet in de valkuilen van de levensmiddelenindustrie te trappen!

Als Gewichtsconsulent begeleidt Lisette mannen en vrouwen met overgewicht. Maar ook mensen die juist aan willen of moeten komen tot een gezond gewicht. Als uitgangspunt werkt Lisette met de Richtlijnen Goede Voeding van het Gezondheidscentrum. Ze adviseert geen shakes of maaltijdvervangers. Alle adviezen sluiten aan bij jou en zijn dus per persoon verschillend.

Bewegen:

Tijdens de inspiratiedagen neem je deel aan een beweegsessie met Nicole. Het is haar uitdaging om van bewegen een beleving te maken. Hoe kan dat beter dan door te bewegen in de nabijheid van de natuur, een fijne omgeving die ontspant en ook nog eens extra positieve effecten heeft op jouw gezondheid.  Daarnaast is het belangrijk dat bewegen niet als moeten voelt, maar als een moment voor jezelf waar je plezier aan beleeft. Iets wat je graag in je dagelijks leven inpast. Dit kun je bereiken door te bewegen op een manier die bij je past, waarbij je werkt aan jouw doelen en afstemt op jouw fysieke mogelijkheden. Het lijf is een belangrijk meetinstrument.

Tijdens de inspiratiedag doe je mee met een beweegsessie die is afgestemd op ieder niveau. De inhoud is gericht op het versterken van je spieren, het verbeteren van je lichaamshouding en conditie en het soepeler maken van je lijf.  Je doet inspiratie op en ook is er ruimte voor een persoonlijk beweegadvies voor thuis. 

Nicole is eigenaar van sportbedrijf Way 2 Move Zeewolde en al zo’n 25 jaar actief in de sportwereld, binnen het onderwijs en als zelfstandige. Ze begeleidt jong en oud binnen een heel divers aanbod. Om een ieder optimaal te kunnen begeleiden werkt ze samen met professionals op het gebied van zorg, coaching, voeding en ontspanning.

De inspiratiedagen zijn gepland op:

  • Zaterdag 11 september 2021: 10:00 u – 16:00 /16:30 u.
  • Zondag 19 september 2021: 10:00 u – 16:00/16:30 u.

De kosten voor deelname zijn €95,00 per deelnemer.

Wil je meer informatie over de inspiratiedagen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Opgeven kan via het onderstaande inschrijfformulier.

    Selecteer de datum waarop je wil reserveren: