In september start er een nieuwe wandelgroep!

Wil jij jouw (wandel)conditie opbouwen, je lijf sterker maken en ondertussen genieten van het buiten zijn? Is hardlopen(op dit moment) niet passend voor jou, bijv. vanwege een blessure, lage belastbaarheid, zwangerschap of omdat je het bewegen weer op moet bouwen?

Wandelen is een laagdrempelige manier van bewegen, makkelijk in te passen in jouw dagelijks leven. Bewegen in een groep onder begeleiding geeft net dat steuntje om het ook daadwerkelijk te doen! Met wandelen kun je heel goed je conditie verbeteren, je stofwisseling verhogen en tegelijk zorgen voor ontspanning doordat je in de natuur bent of gezellig samen met anderen.

Tijdens de lessen wordt het wandelen afgewisseld met spierversterkende oefeningen en oefeningen om het lijf soepel te houden. De belasting en inhoud van de les wordt aangepast aan de deelnemers en de doelen die zij hebben aangegeven. De lessen kunnen een mooie opstap zijn naar de bestaande groepslessen waarin we stukjes hardlopen en de intensiteit en belasting hoger ligt.

De definitieve lestijden worden bepaald in overleg met de deelnemers die zich aanmelden, ik wil graag inventariseren waar behoefte aan is. De beschikbare momenten zijn donderdagavond om 18:30 u, de maandag ochtend 8:45 – 9:45u of 10:30 – 11:30 u, donderdagochtend 10:45 – 11:45 of vrijdagochtend 11:00/11:30 – 12:30 u . Geef bij aanmelding aan op welke tijden je zou kunnen deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.