Op woensdagmiddag 28 juni en 5 juli kunnen kinderen van 4 tot 10 jaar kennismaken met een multisport van 15:15 u tot 16:00 u in het Baken. Beide lessen zijn gratis. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die net wat extra aandacht nodig hebben op het gebied van hun motorische ontwikkeling of sociale vaardigheden. Maar ook voor kinderen bij wie sporten in een kleine groep beter past. Ze hebbend de mogelijkheid later door te stromen naar de grote groep op de vrijdagmiddag of in dit groepje te blijven sporten.

Multisportlessen zijn vergelijkbaar met gymles. Het doel van deze lessen is om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Zo kunnen ze ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Door het afwisselende aanbod werken ze aan een brede motorische ontwikkeling. Maar bovenaan staat het plezier in bewegen in deze lessen!

Je kunt de kinderen voor beide lessen aanmelden bij Nicole Liefhebber via info@atmove4life.com of 0646105648. Wil je meer weten over multisport kijk dan op www.atmove4life.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.