De Move of My Life was onze emigratie naar Oostenrijk in 2022. We zijn een actief gezin en houden van de bergen en mooie natuur. Ondanks dat de emigratie heel goed is verlopen, we ons heel welkom voelen hier en thuis in de prachtige omgeving, hebben we toch besloten ons niet definitief hier te vestigen. We hebben ervaren dat het beter bij ons gezin past om Nederland als onze thuisbasis te hebben en van daaruit op avontuur te gaan. Eind april 2023 keren wij terug naar Nederland. We hebben geen spijt van ons avontuur en nemen ervaringen voor het leven mee terug naar Nederland! M.b.v. mijn netwerk staan er in de toekomst georganiseerde weekenden en weken, eerst in Nederland, maar later ook in de bergen of andere prachtige natuurgebieden, op de planning. Een lang gekoesterde droom van mij!

Vanaf 10 mei start ik weer met lesgeven, dit keer vanuit At Move 4 Life. Nieuwe start, nieuwe naam! Ik geniet nog even van mijn lessen hier in de bergen, maar kijk er naar uit om weer in Zeewolde en omgeving aan de slag te gaan! Way 2 Move Zeewolde, mijn oude bedrijf, wat Jochem Hol (nieuwe eigenaar) en ik (nog ondersteunend op de achtergrond) samen een doorstart hadden gegeven na mijn emigratie, komt te vervallen. Jochem gaat verhuizen en heeft ervoor gekozen om te gaan voor een nieuwe uitdaging, we geven alle leden de mogelijkheden om de lessen voort te zetten bij At Move 4 Life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.