At Move 4 Life is een initiatief van Way 2 Move Zeewolde en dit is het team. Gezamenlijk zijn wij een compleet team waar ervaring huist. We vullen elkaar aan, delen kennis en kunnen ons vinden in elkaars visie. Samen vertegenwoordigen we de pijlers waarop een gezonde leefstijl rust. En allemaal gaan we op een coachende manier te werk, waarbij we geen kant en klare oplossingen aandragen, maar jou aan het denken zetten door je te laten reflecteren, inspireren en motiveren.

Lisette Meinten

Lisette Meinten – Gewichtscoach en leefstijlcoach, eigenaar van Gewichtsconsulent Lisette.

Als Gewichtsconsulent begeleid ik mannen en vrouwen met overgewicht. Maar ook mensen die juist aan willen of moeten komen tot een gezond gewicht.

Vaak hebben ze zelf al van alles geprobeerd: allerlei diëten, perioden van vasten, Sonja Bakker etc. Vaak vervallen ze weer in oude patronen met gewichtstoename tot gevolg. Door de enorme keuzes in supermarkten, informatie op internet en de fitgirls en fitboys op social media zien zij vaak door de bomen het bos niet meer. Wat is nu wel of juist niet gezond? Hoeveel mag je eten? Waar koop je dat allemaal? Hoe past dit allemaal binnen je huidige leven? Herkenbaar? Dan kunnen jij en ik aan de slag!

Tijdens eerste gesprek vertel ik uitgebreid hoe het allemaal in zijn werk gaat en brengen we de wederzijdse verwachtingen in kaart. Wanneer alles duidelijk is, dan vraag ik jou drie dagen een voedingsdagboek bij te houden en een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Dit intakeformulier geeft inzicht in de huidige leefstijl op het gebied van voeding, beweging, gezondheid, doelen en motivatie. We bespreken deze in het tweede consult. Dan ontvang je een analyse van de voedingsdagboeken, een voedingsadvies op basis van jouw energiebehoefte en vervolgens een samenvatting van de gemaakte afspraken per mail. In het voedingsadvies wordt goed gelet op de juiste hoeveelheid voedingsstoffen.

Als uitgangspunt werk ik met de Richtlijnen Goede Voeding van het Gezondheidscentrum. Ik adviseer geen shakes of maaltijdvervangers. Alle adviezen sluiten aan bij jou en zijn dus per persoon verschillend.

Tijdens het gehele traject is er onbeperkt begeleiding via WhatsApp of mail.

Als BGN Gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De meeste (aanvullende) verzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten voor een consult.

Lees meer over Lisette, haar visie en werkwijze.

Manny Moerman – life coach, eigenaar van Millenial Coach

Kies je voor coaching, dan kies je voor professionele begeleiding waarbij jij en de coach op basis van gelijkwaardigheid samenwerken aan de doelen die je zelf gekozen hebt. Je zet een coach in om jou de vragen te stellen die je jezelf niet stelt en die anderen jou ook niet stellen. Om inzichten te krijgen. Om nieuwe stappen te zetten. Je kunt wachten tot het helemaal mis is en je klem zit, maar waarom zou je?

Mijn naam is Manny Moerman. Ik vind het prachtig als mensen ontdekken dat ze niet langer hoeven te luisteren naar de gedachten die hen belemmeren. Als life coach richt ik me daarom volledig op jouw ontwikkelwens. Wat het ook is dat jou dwars zit, naar mijn ervaring is het altijd mogelijk om er anders naar te kijken, en antwoorden en oplossingen te vinden in jezelf. Als je eenmaal inziet dat je niet in een hokje hoeft te passen, kun je de ruimte en kracht ervaren om jezelf te zijn met al je kwaliteiten. Dát is waar ik het voor doe. Ik genees je niet. Ik houd me niet bezig met diagnoses. Ik ga ervan uit dat jij met professionele begeleiding uitstekend in staat bent je uitdagingen aan te gaan.

Lees meer over Manny, haar visie en werkwijze

Ursula Lankreijer – holistische therapeut, eigenaar van Praktijk Purusha.

Ik heb een Bewustwordingspraktijk praktijk in Zeewolde voor lichaamsgerichte therapie en beweging. Door middel van massage en therapie, bewustwordingsoefeningen en beweging breng ik mensen meer in verbinding met hun lichaam en met hun binnenwereld (gevoel, emoties, denken). Ik werk vanuit een holistische visie: de eenheid en verbondenheid van alles wat het leven inhoudt. Ik werk zowel preventief als klachtgericht. Je kunt onder meer bij mij terecht wanneer je fysiek pijn ervaart, emotioneel in onbalans bent, wil werken aan je zelfvertrouwen en kracht en weer in verbinding wil komen met je lijf en jezelf.

Verder geef ik cursussen mindful walking, wandelcoaching en lessen yoga en pilatus, waarin mindfulness en bewustwording centraal staan.

Lees meer over Ursula, haar visie en werkwijze.

Nicole Liefhebber – beweegcoach, eigenaar van Way 2 Move Zeewolde

Ik houd van bewegen en dan vooral buiten, in de prachtige natuur! Ik laat jou graag ervaren hoe fijn bewegen is, wat het voor je kan betekenen en hoe je het op een voor jou passende manier in je dagelijks leven kunt inpassen.

Ik zie bewegen als een krachtig middel op weg naar een belangrijk doel: het ontwikkelen, sterker maken en ontspannen van lichaam en geest.
Beweging zorgt ervoor dat je lichaam efficiënter om kan gaan met emoties en spanning, verhoogt je weerstand en verbetert je gezondheid en welzijn.

 Ik kan jou leren …

– dat bewegen leuk is!
– dat bewegen je kan helpen om te leren ontspannen;
– te voelen en op te merken wat jouw lijf je vertelt, welke signalen het geeft;
– waar jouw mogelijkheden en grenzen liggen en hoe je hiermee om kunt gaan;
– bewust te worden van jouw kracht, fysiek en mentaal;
– dat je mentaal en fysiek weerbaarder kunt worden;
– deze vaardigheden toe te passen in je dagelijks leven. 

Lees meer over Nicole, haar visie en werkwijze.