At Move 4 life biedt sportlessen aan voor volwassenen en kinderen. Individueel en in groepsverband. De lessen zijn geschikt voor iedereen en worden aan ieders belastbaarheid aangepast. De lessen vinden z.v.m. buiten plaats. De lessen voor kinderen vinden meestal plaats in Sporthal Zeewolderhoek, soms ook lekker buiten!

PERSONAL TRAINING

Deze trainingen zijn helemaal afgestemd op jouw belastbaarheid, doelen en interesse. Ze zijn gebaseerd op jouw startniveau, op basis van jouw trainingsdoelen en belastbaarheid wordt de belasting opgebouwd. De trainingen zijn heel afwisselend, dan blijft het verrassend en houd je er plezier in!

Lees meer over personal training.


GROEPSTRAINING

  • Training in groepsverband met aandacht voor ieders persoonlijke trainingsdoelen.
  • Gezelligheid, plezier en ontspanning
  • Outdoortraining
  • Afwisselende trainingsvormen met elementen van lopen, spierversterkende – en ondersteunende oefeningen.
  • Het niveau en de intensiteit van de training worden aan de deelnemers aangepast
  • De deelname is flexibel. Je kunt per week deelnemen aan de les die het beste uitkomt. Dit kan met een maandabonnement of strippenkaart.

Mijn doel is om een sportmoment voor jezelf tot een aangename ervaring te maken, zodat het niet meer als een ‘moeten’ aanvoelt. Maar als een moment voor jezelf, aandacht voor je gezondheid, gezelligheid en onstpanning. Doordat we z.v.m. buiten trainen profiteer je ook nog eens van alle positieve effecten op je gezondheid!

Lees meer over groepstraining voor volwassenen en groepstraining voor tieners

MULTISPORT:

De vorm van multisport die Way 2 Move aanbiedt zijn uitdagende lessen met een grote variatie aan sportvormen en bewegingsactiviteiten.

In de lessen wordt er aandacht besteed aan:

  • De algemene bewegingsvaardigheid: de basisvormen van bewegen nl. rennen, springen, rollen, klimmen en klauteren, gooien, vangen en balvaardigheid.
  • De grondmotorische vaardigheden: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en techniek. Deze vaardigheden bepalen jouw lichamelijke èn geestelijke conditie. De bloedtoevoer in en naar de hersenen neemt toe door bewegen, waardoor je alerter wordt en de hersenontwikkeling wordt gestimuleerd.
  • Sociale vaardigheden: o.a. samen spelen, samenwerken, rekening houden met elkaar.
  • Persoonlijke ontwikkeling: bewegen heeft een positieve invloed op het zelfvertrouwen en de weerbaarheid. Ontdek wat jouw mogelijkheden en grenzen zijn.

Lees meer over de multisportlessen: peutergym voor (groot)ouder en kind en multisport voor kids van 4 t/m c.a. 10 jaar.

Lees meer over multisport: