5 berichten.
Anoniem Anoniem schreef op 3 februari 2022 om 05:41
Al een tijd voelde ik mij niet fit en onrustig in mijn hoofd. Zelf lukte het mij niet om hier verandering in te brengen. Ik heb daarom een traject gedaan bij At Move 4 Life met als doel me weer fitter te voelen en meer rust in mijn hoofd te krijgen. Ik ben zo blij dat ik dit traject heb gedaan! Het was intensief, maar echt de moeite waard. Ik heb op verschillende vlakken (voeding, werk, beweging, ontspanning) advies/handvatten gekregen. Ik ben er bijvoorbeeld achter gekomen dat meer bewegen zoveel doet voor de onrust in mijn hoofd. Ook heb ik geleerd hoe ik me beter kan ontspannen en dat het belangrijk is om daar regelmatig de tijd voor te nemen, ook al zijn het maar kleine momentjes. Ik kan echt zeggen dat er goed naar je geluisterd wordt en de begeleiding afgestemd wordt op wat jij nodig hebt. Ook is tussentijds een keer in overleg met mij het programma aangepast, omdat bleek dat ik daar meer baat bij zou hebben. Hoe fijn is dat! Nu ga ik zelf verder en neem de adviezen en handvatten mee. Mocht ik toch nog hulp nodig hebben dan kan ik gerust weer contact opnemen. Op basis van mijn persoonlijke ervaring kan ik iedereen aanraden om contact op te nemen met At Move 4 Life!
Wendy Bartels Wendy Bartels schreef op 1 augustus 2020 om 07:04
Dankzij Nicole weet ik dat sporten ook leuk kan zijn! Na jaren van amper tot niet sporten ben ik via via bij Nicole terecht gekomen. Ze heeft me enorm gemotiveerd en dankzij haar enthousiasme en variaties in oefeningen ben ik sporten echt leuk gaan vinden. Mijn rugklachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me sterk en fit. Nicole, je bent een topper en ik hoop nog heel lang bij je te komen sporten.
Manny Moerman Manny Moerman schreef op 12 januari 2020 om 23:00
Net weer een heerlijke sportles gehad van Nicole! Lekker in de buitenlucht. Ik moet me er altijd even toe zetten, maar daarna ben ik heel blij dat ik het weer heb gedaan. Nicole is een kanjer. Ze houdt altijd rekening met wat ik kan en nodig heb en weet me goed uit te dagen. Elke keer is het weer anders en dat vind ik super. Klachtjes nemen af of verdwijnen zelfs en ik voel me fitter en sterker. Op naar de volgende les!
Natascha Schenkels Natascha Schenkels schreef op 12 december 2019 om 07:51
Het liefste sport ik lekker in de buitenlucht. En Nicole heeft bewezen dat je naast je conditie ook prima al je spiergroepen kunt trainen zonder gebruik te hoeven maken van fitnessapparatuur. Want buiten zijn genoeg leuke objecten om ook krachttraining te kunnen doen. Daarbij zijn de trainingen van Nicole afwisselend, leuk en uitdagend!