Weet je niet hoe je moet beginnen? Lukt het je niet om blijvend verandering aan te brengen? Dan ben je hier op de juiste plek! Met ons aanbod, onze expertise en ervaring brengen wij jou fysiek en mentaal in beweging door middel van een combinatie van beweging, positieve psychologie en ontspanning.

De rust! Geen tijdsdruk, geen deadlines en doen waar je blij van wordt. Even in een andere omgeving zijn…. vakantie! Heerlijk! Je neemt je voor om dat gevoel na thuiskomst vast te houden, maar toch verval je weer in je oude gewoontes en patronen. Ook ben je vaak toch niet helemaal ontspannen op vakantie, omdat je je verantwoordelijk voelt voor het welzijn van je reisgenoten. Of misschien zelfs voor je werk … Je neemt toch te weinig tijd voor jezelf.

HOE ZOU HET ZIJN …

… om er even helemaal uit te zijn? Alles is voor je geregeld en er is alle tijd en aandacht voor JOU! Hoe lijkt het je om inzichten en praktische tips op te doen? Een boost te krijgen, waardoor je de vervolgstappen kunt zetten die je helpen om thuis WEL dat gevoel van rust en ontspanning vast te kunnen houden. Om de veranderingen in gang te zetten die vorm gaan geven aan een gezondere leefstijl die meer mindfull is en ruimte geeft voor ontspanning, tijd en aandacht voor jezelf.

VOLLEDIG VERZORGD

Wij bieden je een omgeving waarin dat kan! Wij willen je een onvergetelijke ervaring meegeven van vrijheid, ontspanning en plezier waarin ruimte is voor jouw verhaal. Tijdens een verzorgd weekend  in een prachtig vakantiehuis middenin een groene omgeving kom jij mentaal en fysiek in beweging en is er ruimte voor ontspanning en bewustwording.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Een verzorgd weekend vrijdag t/m zondag:
  • Eigen slaap- en badkamer (gezamenlijke kamer op aanvraag mogelijk)    
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan door de organisatie verzorgde maaltijden. 
  • Deelname aan vijf georganiseerde beweegmomenten aangepast aan de belastbaarheid en de mogelijkheden van de deelnemers. Deze activiteiten zijn heel afwisselend en kunnen elementen bevatten van wandelen, hardlopen, spierversterkende oefeningen, ontspanningsoefeningen.
  • Beweegadvies tijdens het weekend en gedurende drie maanden na het weekend. 
  • Coaching: 
  • Voldoende tijd voor jezelf en een moment van ontspanning. 

Voor wie?